12963386_994219987324208_7228711757593833469_n.jpg

Un spectacol care atinge acolo unde doare. Un spectacol care nu te lasă indiferent față de situația politică din Republica Moldova. Un spectacol care arată lumii realitatea dură. Un spectacol care te emoționează până la lacrimi.

O familie cu părinți peste hotare, care au plecat pentru a crea un viitor mai bun copiilor. Este ceva specific societății noastre, probabil majoritatea copiilor s-ar simți în rolul celor de pe scenă. Pe fundalul întâmplărilor din 7 aprilie, bunicul este învinuit de familie că a votat comuniștii, și din această cauză părinții sunt nevoiți să lucreze peste hotare. Marea bătaie de cap era bunelul și convingerea lui de a nu vota. De aici și denumirea CU BUNELUL CE FACEM?
Într-un final moartea bunelului o aduce pe mama acasă. Moartea bunelului a devenit o fericire pentru fiica mai mică de 11 ani. Cel mai important lucru pentru ea era faptul că vine mama acasă, cel mai trist e faptul că pentru a aduce părinții acasă trebuie să moară cineva din familie, însă uneori nici moartea unui apropiat nu aduc părinții copiilor acasă
.
 Autorul acestui spectacol, Constantin Cheianu  și regizorul Alexandru Grecu au reușit să sensibilizeze și să transmită un mesaj puternic. M-am regăsit mult în această piesă și probabil mulți din voi se vor regăsi.
Mulțumiri actorilor Mihai Curăgău, Alexandrina Grecu, Irina Rusu, Eugeniu Matcovschi, Ion Grosu, Valentin Delinschi, Natalia Caraman, Viorel Cornescu, Alexandru Crîlov.
Și mulțumiri TEATRULUI SATIRICUS!
Acest articol are peste 58 aprecieri, distribuiri și comentarii