Pe 15 aprilie plec la Moldova, în ziua cind sa scufundat titanicul ????
În perioada asta nu pre mam uitat la filme. Aseară mi-o venit o pofta sa privesc ceva. Găsise eu un film, am și uitat denumirea, mai pe scurt nu ma impresionat deloc. Nu mi-am împlinit pofta așa că am decis să mă uit la Titanic. Ultima data când am văzut acest film  dac nu ma greșesc aveam vro 14 ani, 10 ani în urma.. Suntem în mijlocul lunii aprilie,, sa construit aici în Belfast, plănuiam sa vizitez într-o zi muzeul Titanic,, mam intilnit cu citeva postări pe istagram despre el,, și mam gindit ca acesta e filmul cel bun care trebuie să-l văd.
Într-adevăr, e interesant, mi-o plăcut mult, îl iubesc pe Leo Dicaprio. De parca lam văzut prima dată. În postarea trecuta am zis ca vreu sa spun ceva dar nu știu cum sa ma exprim. Mam razgindit  Bine ca nu am scris, avea sa fie o prostie. Adică si acum scriu niște prosti  dar totuși scriu.. Mda 
Vreu să-ți spun ceva:

  Dacă mai simți ceva pentru mine, dacă, și tu nu-mi scrii din Orgoliu( nu știu un alt cuvint mai potrivit )  ap tu ești cea mai mare KAZIOALA din lume.


Știu ca e mai bine sa leși trecutul în pace și sa trăiești viata mai departe, (în majoritatea cazurilor e corect sa mergi înainte) dar, uneori un pas în urmă poate fi acel pas înainte. 
Da, nu sunt ideal dar cine e ideal?? 
Dacă o să-mi dai o să-mi dai o șansă, te asigur ca n-o sa fie în zadar. 
Aștept un mesaj de la tine și sa știi ca țin foarte mult la tine. 
Scuză-mă 

Unde plecam? ???? Sau sa ma duc in cur..                      
     Scena asta mi-o plăcut cel mai mult ❤️


P. S. O sa ma starui sa scriu mai rar, în genere sa nu scriu deloc, la sigur ca ceia ce fac te deranjeza ft mult.
Acest articol are peste 0 aprecieri, distribuiri și comentarii