Cei de Dr Oetker mi-au propus să testez jeleul lor la pregătirea unui desert. Stăteam cu maică mea de vorbă la telefon și o întrebam ce desert  să fac eu din cele ale casi noastre. La care maică mea îmi zice: Da’ știi, nana Galea, are un desert nou cu jeleu. Hai că ți-l fac eu și ți-l arăt. E tare gustos și arată bine. Poate vii și tu mai repede acasă. Și-ți mai fac unul. Lucru bine știut: jeleurile  sunt desertul preferat al tuturor copiilor. Se pregătesc ușor și rapid, permit să fii creativ, folosind fructe proaspete sau congelate, frișcă, iaurt etc. La noi în casă, de exemplu, Jeleul se făcea din sucul de la vișinele conservate, pe care mămica le folosea la colțunași sau plăcinte sau din dulceață de coacăză. Și nu știu dacă era pe pământ cineva mai fericit atunci când aflam că mămica gătește jeleu pentru următoarea sărbătoare din casă.  De data asta urma să încercăm ceva nou. Un jeleu ”Cuburi colorate” de la nana Galea. Puteți să-l faceți în straturi colorate. Puteți să-l faceți  și din cuburi colorate, turnate cu un strat alb. Funcționează în baza la același principiu, dar arată diferit.  Se pun pe […]
Acest articol are peste 3 aprecieri, distribuiri și comentarii