IMG_6576.jpg


"Perfume is the most intense form of memory " ne zice Jean Paul Guerlain, iar eu sunt total de acord cu această afirmație, și o zic din propria experiență. 

Mereu când am ocazia sa întâlnesc persoane noi, mi se întipărește în minte parfumul acestora. După mirosul parfumului pot să stabilesc gusturile persoanei date și pot sa o definesc per general. Dacă sincer, sunt foarte pretențioasă la parfumuri, cele dulci îmi indisplac, iar cele tari sunt prea dure pentru mine. 
E foarte greu să îmi găsesc un parfum care să ma satisfacă total, si totusi am o șansa! E vorba de noul parfum Avon Alpha, ce m-a cucerit pe deplin. Acesta face parte din categoria floral-orientală, cu note de vârf de portocală sângerie, zmeură și lichee; notele de mijloc florale de caprifoi și nufăr; notele de bază lemnoase și de cashmeran. În caz ca nu știați, cashmeran este o pudră puternic aromată și este utilizată ca o notă de bază, pentru a adăuga profunzime și senzualitate la compoziții de parfum. 
Aroma acestuia îmi lasă o stare de bine, mă simt sexy și senzuală și aș aplica-o de nenumărate ori pe zi. 
Vreau sa menționez că Avon produce parfumuri nu doar pentru femei, dar și dragii noștri barbati au posibilitatea de a se răsfata cu arome deosebite. Avon Alpha are și varianta pentru El – o aroma elegantă și persistentă.
Ambele parfumuri le găsești în Broșura curentă la un super preț!

P.S Țin să îi mulțumesc Rodicăi pentru aceasta rochița superbă care s-a încadrat perfect în imaginea pe care o aveam în gând. Pentru mai multe modele frumoase si create cu multa dragoste, va invit pe pagina ei . Va asigur ca nu veți rămâne nesatisfăcuți ! 

Photos by Ștefan Rk IMG_6579.jpg
IMG_6610.jpg
IMG_6585.jpg
IMG_6615.jpg
IMG_6613.jpg
IMG_6633.jpg
IMG_6640.jpg
IMG_6646.jpg

Acest articol are peste 39 aprecieri, distribuiri și comentarii