Unii sunt gata să dea un ban gras pentru noul Iphone, alții pentru o nouă pereche de papuci văzuți în vitrină, pentru o copertă de revistă, care să le afișeze fața prin tot orașul natal sau pentru o pereche de buze noi. Tot omul are ceva pentru care ar fi gata să dea mai mulți bani, decât ar da alții, ca să fie fericit. Să le numim slăbiciuni sau mofturi, sau orgolii, whatever. Eu fac parte din cei care e gata să se despartă de niște bani în plus pentru o mâncare mai specială, dar mai cu seamă pentru o experiență culinară. Fie vorba de mâncarea unui bucătar reputat, care are de spus o poveste, fie despre un loc mai ieșit din comun sau chiar și din interes cognitiv, ca să gust și să învăț ceva nou. Așa s-a întâmplat că Cina gastronomică de la Castel Mimi de acum câteva zile, le-a unit pe toate sub un acoperiș: un bucătar chef francez, Marc Foucher, care în activitatea sa și-a dezvoltat semnătura pe bucate din ouă, atmosfera luxurioasă a castelului, vinurile gazdelor, combinate într-un fel anume cu bucatele. Totodată după diverse experiențe trăite în ultimii mei ani de activitate, era curiozitatea să […]
Acest articol are peste 137 aprecieri, distribuiri și comentarii