blog.jpg

Mulți dintre voi mă cunosc atât online cât și offline, poate ați văzut reportajul la Moldova1 (dacă nu, atunci îl vedeți mai jos). Probabil prietenii mei s-au săturat de poze și link-uri legate de #mihaelajosanu, însă iată că acest BLOG începe să cucerească noi teritorii. Mă bucur nespus de mult că am reușit să adun peste 2000 de oamuleți care mă urmăresc și mă susțin zilnic. Mă bucur că unele postări sunt distribuite și luate ca exemplu.
Dar hai să vă povestesc ce fac în afară de acest blog.
Deci sunt coordonator al Clubului Jurnaliștilor din cadrul LTM, este un club unde am învățat foarte multe și continui să învăț alături de membrii ambițioși. Vreau să le mulțumesc din suflet pentru colaborare și pentru ideile ingenioase, sunteți cei mai buni și mereu aștept să ne vedem la ședințe pentru a crea o lume mai bună. Un mare mulțumesc Mariei Gribniuc, coordonatorul Ligii, pentru răbdare și înțelegere.
Sunt coordonator de proiect ȘCOALA BLOGGERILOR, unde mi-am dezvoltat abilitățile de lider, dar și am învățat multe de la bloggerii autohtoni. Vreau să le mulțumesc celor care fac parte din această școală, pentru faptul că doresc să dezvolte blogosfera moldovenească și suntem o echipă care va face schimbarea. Îi mulțumesc Rodicăi Vîlcu pentru că mi-a încredințat acest proiect și m-a încurajat să merg mai departe.
Vreau să-i mulțumesc Domnului Ion Curmei, Președintele Ligii Tineretului, de la care am învățat multe lucruri și care mi-a oferit posibilitatea să mă afirm în cadrul Ligii, dar și în cadrul proiectului Școala Bloggerilor.
Nu în ultimul rând vă spun că sunt studentă la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării USM, iar aici am de mulțumit facultății pentru oportunitățile pe care le am și super-colegilor care mă susțin.
Am întâlnit mulți oameni care m-au inspirat, care m-au ajutat, care m-au motivat  sau care pur și simplu au lăsat o amprentă - le mulțumesc pentru faptul că au apărut în viața mea.

Aș dori să vă spun că toate acestea se datorează părinților mei, le mulțumesc pentru tot ce fac pentru mine, succesul meu este rezultatul muncii lor fie peste hotare sau aici. 
Mai jos vedeți interviul realizat pentru emisiunea Bună dimineața de la Moldova1.


Iata si interviul promis ;)
Posted by Mihaela Josanu on 29 Martie 2016
Acest articol are peste 8 aprecieri, distribuiri și comentarii