colaj%2B12.jpg

Aproape doi ani se fac de când am făcut cunoștință cu Liga Tineretului. Prima organizație de voluntariat în care m-am implicat și a fost cu mană, cum s-ar zice =D
Am venit un copil de 19 ani, timid, fără scopuri, fără multe idei de viitor, fără abilități de lider sau inițiativă, probabil viața mi-a aruncat întâmplător anunțul pe facebook, ca ulterior să ajung în Clubul Jurnaliștilor și să ajung aici!

Mulți m-au întrebat de cât timp sunt în cadrul Ligii Tineretului, cum am evoluat și ce am obținut, cred că Săptămâna Națională a Voluntariatului 2016 e momentul potrivit pentru a vă povesti.
Am devenit membru în luna februarie 2015 - în cadrul Clubului Jurnaliștilor m-am încadrat în scurt timp, am vizitat televiziuni, am văzut și vorbit cu jurnaliști populari, lucru care m-a determinat mai târziu să aleg Facultatea de Jurnalism. Faptul că am participat la Școala Bloggerilor, cumva a influențat dorința de a dezvolta blogul, ulterior blogosfera moldovenească.

11137022_948051805215815_350681586_n.jpg

Septembrie 2015 - am devenit vice-coordonator, ulterior din dorința de a continua proiectul Școala Bloggerilor am devenit coordonator de proiect. Pe lângă acestea întâlnirile cu jurnaliștii și alte activități.
Ianuarie 2016 - am început proiectul Școala Bloggerilor ediția a II-a, care a avut un impact puternic și rezultate pe măsură, motiv pentru care am avut ocazia să vizitez Moscova. Pe lângă acest proiect am avut diferite campanii de caritate, de informare, activități, invitați, excursii și mulți oameni interesanți.
IMG_4092.jpg


_MG_8703.jpg

_MG_8698.jpg


Septembrie 2016 - am început activitatea de coordonator al întregii Ligi, e o experiență pe care n-am s-o uit niciodată. Peste 250 de aplicări, două departamente și 5 cluburi, oameni diferiți, experiențe diferite timp de o lună jumătate am învățat o mulțime de lucruri, ceea ce n-aș fi putut să învăț altfel nici într-un an.

Mihaela%2BJosanu%2Bteam%2Bbuilding%2BLiga%2BTineretului.jpg

Proiectele se coc, parteneriatele sunt în perioada de negociere și simt că e abia începutul. Sunt mândră că fac parte din această organizație, că am crescut aici, că nu m-am dezamăgit, că am învățat multe lucruri, că suntem o echipă și tindem spre noi înălțimi.
Mulțumesc celor care au contribuit la dezvoltarea mea aici și continuă s-o facă!
Pentru mai multe fotografii vedeți hashtag-ul #ligatineretului unde se regăsesc o mulțime de fotografii de la toate evenimentele noastre, sau pe site-ul www.ligatineretului.md

Liga%2BTineretului%2BColaj.jpg


Acest articol are peste 19 aprecieri, distribuiri și comentarii