FOTO. canal3.md

Moldova este considerata una din cele mai nevizitate tari din Europa. De aceea va propun o lista cu 5 destinatii turistice din Moldova, pe care trebuie sa le vizitati si sa le spuneti tuturor ca avem si in Moldova locuri frumoase.

Pentru inceput va recomand ceea ce am vazut sau ceea ce au incercat alti bloggeri.

1. Manuc Bey

Este un conac pe care l-am indragit foarte mult pentru istoria sa, dar si pentru frumusetea intregului complex. Cand am fost la Manuc Bey am reusit sa-i vedem doar fatada, pentru ca interiorul nu era gata pentru vizitatori. Acum am vazut ca a fost deschis oficial, iar interiorul arata fenomenal (din ce am vazut pe instagram).
2. Castel MIMI
Este acel castel care te cucereste din prima privire, ce-i drept e unicul si chiar isi merita toate laudele. O priveliste de zici ca esti undeva in Europa si nicidecum in Moldova. Mai multe impresii am scris mai devreme cu multe impresii aici.O postare distribuită de Castel Mimi (@castelmimiwinery) pe 26 Mai 2015 la 00:15 PDT

3. Vinaria Purcari

4.Sudul Moldovei - Rezervatia Stiintifica Prutul de Jos

Este o destinatie pe care inca n-am cucerit-o, insa foarte mult imi doresc, mai ales dupa ce am vazut impresiile Svetlanei Matvievici pe blog, vedeti pe orheianca.eu. 

O postare distribuită de Svetlana Matvievici (@orheianca) pe 6 Iul 2017 la 00:10 PDT


5. Pestera Emil Racovita

La fel o destinatie care inca n-am reusit s-o pipai, insa colegii bloggeri au ajuns acolo si ne-au povestit. Vedeti mai jos un material video creat de Lucia Taut pentru iata aici materialul video. Vizionare placuta!

O postare distribuită de Grigorii Duca (@grigorii.duca) pe 10 Iun 2017 la 06:45 PDT

O postare distribuită de Grigorii Duca (@grigorii.duca) pe 10 Iun 2017 la 00:46 PDT


Va propun ca in fiecare saptamana sa facem un top 5 cu locurile interesante din toata tara.  Vreau sa descoperim Moldova si oamenii deosebit din aceasta tara, de aceea daca aveti fotografii sau persoane care merita apreciate, scrieti-mi aici, va raspund cu mare drag :)

Acest articol are peste 31 aprecieri, distribuiri și comentarii