BlogOGO.MD Experiența blogging-ului moldovenesc

Teatrul Satiricus

CONCURS Angajare de clovn la Teatrul Satiricus

dsc_4067ed.jpg

Am fost din întâmplare la acest spectacol, nici nu știam cine a scris piesa și cine joacă pe scenă. Pe timp ce urmăream am recunoscut actorii și într-un final am aflat că de fapt piesa este scris de Matei Vișniec, iar regizat de Sandu Grecu.
Este o piesă cu un mesaj filosofic profund, momente amuzante și multeeeeeeeee baloane :D 
Am decis să mă împart cu voi, am 2 bilete la acest spectacol, deci start CONCURS
1. Like și Share la acest articol
2. Etichetează cu cine ai dori să mergi 
3.Scrie în comentarii de ce dorești să mergi la acest spectacol

Acest articol are peste 18 aprecieri, distribuiri și comentarii

Corupția MADE IN MOLDOVA Teatrul Satiricus

made-in-moldova.jpg

Astăzi am urmărit un spectacol care reflectă ceea ce se întâmplă săptămânal prin instituțiile din Republica Moldova. Da! Asta-i realitatea în care trăim. CORUPȚIA e puterea.

VLAD student la Facultatea de Drept, devine intermediar între decan și studenți, adunând bani pentru sesiuni. Familia lui VLAD: tatăl medic, mama profesoară ambii corupți, iar sora lui avântată după băieți cu bani. Ceva cunoscut nu? 
Fiecare om este văzut în formă de $ ori €. 
Un prieten al tatălui său a încercat să lupte cu corupția, însă în zadar, fiindcă a rămas șomer cu dreptatea sa în buzunar pe-o foaie...
Acest articol are peste 44 aprecieri, distribuiri și comentarii

Spectacolul Cu bunelul ce facem? - Teatrul Satiricus

12963386_994219987324208_7228711757593833469_n.jpg

Un spectacol care atinge acolo unde doare. Un spectacol care nu te lasă indiferent față de situația politică din Republica Moldova. Un spectacol care arată lumii realitatea dură. Un spectacol care te emoționează până la lacrimi.

O familie cu părinți peste hotare, care au plecat pentru a crea un viitor mai bun copiilor. Este ceva specific societății noastre, probabil majoritatea copiilor s-ar simți în rolul celor de pe scenă. Pe fundalul întâmplărilor din 7 aprilie, bunicul este învinuit de familie că a votat comuniștii, și din această cauză părinții sunt nevoiți să lucreze peste hotare...
Acest articol are peste 58 aprecieri, distribuiri și comentarii