BlogOGO.MD Experiența blogging-ului moldovenesc

Sos

Paste cu fructe de mare în sos de smântână și parmezan

Paste cu fructe de mare în sos de smântână și parmezan

Buna amicii mei pofticioși,

E timpul pentru o nouă rețetă marca Dia’s Kitchen, niște paste scăldate în sos de smântână și parmezan, combinate cu fructe de mare și presărate cu ierburi aromate provence. Cine adoră pastele, le vor aprecia la sigur, fiindcă se primesc savuroase și bune. Rețeta dată se face foarte repede și merită să fie încercată cu siguranță!

Ingrediente:

  • 250 gr paste
  • 200 gr mix fructe de mare în ulei
  • 2 căței de usturoi
  • 1 roșie
  • 2-3 linguri ulei de măsline
  • 3-4 linguri cu smântână
  • 50 gr parmezan sau cașcaval tare
  • 1 crenguță de rozmarin
  • ierburi uscate aromate
  • sare și piper după gust
  1. Pune la fiert pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj...
Acest articol are peste 24 aprecieri, distribuiri și comentarii

Spaghetti în sos aromat de roșii cu usturoi și rozmarin

Spaghetti în sos aromat de roșii cu usturoi și rozmarin

O rețetă salvatoare care sunt sigură că o veți îndrăgi în perioada posturilor sau atunci când nu prea aveți ingrediente multe prin frigider și piața/marketul e departe )) Pe cât de simplă este această rețetă, pe atât este de delicioasă și vreau să vă zic că văd foarte des la diferite posturi culinare de televiziune, diferite combinații ale ei. Cineva am văzut că o face cu pastă de roșii, altcineva, cu roșii întregi sau tăiate mășcat.

Continue reading Spaghetti în sos aromat de roșii cu usturoi și rozmarin at Dia's Kitсhen...

Acest articol are peste 17 aprecieri, distribuiri și comentarii

Cartofi copți cu sos din iaurt grec

Recomand să pregătiți sosul în timp ce cartofii fierb și să-l puneți în frigider până finalizați prepararea acestora. Astfel iaurtul va ”prinde gust”! Poftă mare!

The post Cartofi copți cu sos din iaurt grec appeared first on Rețetele Mihaelei.

Acest articol are peste 7 aprecieri, distribuiri și comentarii

Sos cu carne de vită

O să vă pară un proces de lungă durată (așa mi s-a părut și mie), dar să stiți că se merită. Acest sos are un gust deosebit iar carnea devine fragedă și aromată. Azi îl voi servi cu orez basmati, dar nu cred că ar fi rău cu piure de […]

The post Sos cu carne de vită appeared first on Rețetele Mihaelei.

Acest articol are peste 30 aprecieri, distribuiri și comentarii

Inspiraţii culinare: Delicii de vară cu goji

Fructul asiatic goji, despre care vă relatez deja de două zile, este unul din acele alimente aproape magice care scad apetitul. Având un indice glicemic foarte mic, goji este cel mai puternic antioxidant dintre toate produsele alimentare existente în lume. Nu în zadar este folosit de mii de ani în medicina chineză. Majoritatea celor care …

Continuă să citești Inspiraţii culinare: Delicii de vară cu goji

Acest articol are peste 7 aprecieri, distribuiri și comentarii

Inspirații culinare: Combinații delicioase pentru o cină de toamnă (1)

A venit toamna și temperaturile de afară au coborît. Chiar și în case nu aș spune că este prea cald, însă, pentru ca serile răcoroase de toamnă să devină mai blînde tot ce trebuie să faceți este să vă răsfățați cu cîteva rețete „fierbinți” și delicioase. Dat fiind faptul că în această perioadă a anului … Continue reading Inspirații culinare: Combinații delicioase pentru o cină de toamnă (1)
Acest articol are peste 43 aprecieri, distribuiri și comentarii

Inspirații culinare: Delicioasele aripioare de pui cu miere și ghimbir

Pentru astăzi vă popun să învaţați cum se prepară reţeta lui Jamie Oliver de aripioare cu miere şi ghimbir. Este un adăvărat deliciu. Aceasta se datorează faptului că carnea de pe aripioarele de pui are gust mai intens. Totodată, să știți că aripioarele de pui sunt un excelent aperitiv, special recomandat pentru cei cărora le … Continue reading Inspirații culinare: Delicioasele aripioare de pui cu miere și ghimbir
Acest articol are peste 33 aprecieri, distribuiri și comentarii