BlogOGO.MD Experiența blogging-ului moldovenesc

Romanii Au Talent

Ungheneni la „Românii au Talent”: Mihail Kovali – cărțile de joc că element al magiei

Mihail Kovali are 22 de ani și este din mun. Ungheni. Tânărul „magician” a decis să prezinte pe scena de la Românii au Talent un număr original de magie. Numărul și acțiunile lui Mihai i-au cucerit pe jurați, care nu putut să-i acorde decât patru de „DA”. 
Acest articol are peste 44 aprecieri, distribuiri și comentarii

Ungheneni la „Românii au Talent”: Eugen Cebotari zis Rix Drummer , tânărul „dobă de talent”

Ungheneanul Eugen Cebotari, zis Rix Drummer, a impresionat juriul emisiunii de talent „Românii au Talent” de la ProTV. Tânărul de 25 ani din Poarta de Vest, a primit patru de „DA” după ce a ridicat publicul în picioare și a impresionat jurații cu talentul său și măestria de „a bate” tobele.
Acest articol are peste 80 aprecieri, distribuiri și comentarii

Ungheneni la „Românii au Talent”: Irina Livițchi și originalul dans din buric

Irina Livițchi are 21 de ani și este din Ungheni. Tânăra a decis să prezinte pe scena de la Românii au Talent un număr original de dans din buric, optând pentru o melodie mai puțin reprezentativă acestui stil de dans. Mișcările tinerei i-au cucerit pe jurați, care nu putut să-i acorde decât patru de „DA”.
Acest articol are peste 244 aprecieri, distribuiri și comentarii

Maxim Prepeliţă – orheianul cu voce de aur merită cel puţin o explicaţie de la „Românii au Talent”

L-am descoperit pe Maxim Prepeliţă, după prestaţia s-a excepţională la preselecţiile concursului „Românii au Talent” şi mi-am propus să-l cunosc şi să-i scriu povestea pe blog. Din păcate, povestea lui a luat o altă întorsătură, iar experienţa cu organiazatorii concursului din România esta una neplăcută. Soţia lui Maxim a venit cu o explicaţie amplă, cum […]

The post Maxim Prepeliţă – orheianul cu voce de aur merită cel puţin o explicaţie de la „Românii au Talent” appeared first on Orheianca.eu.

Acest articol are peste 73 aprecieri, distribuiri și comentarii