BlogOGO.MD Experiența blogging-ului moldovenesc

#reteteusoare

Pulpițe de pui suculente, servite cu spaghetti

Pulpițe de pui suculente, servite cu spaghetti

De câte ori iau 1 kg de pulpe sau gambe de pui, le coc pe toate, chiar dacă știu că nu le vom servi la o singură masă. De ce? Păi fiindcă și puiul rece este foarte delicios. Îl includ mai apoi în alte feluri de mâncare a doua zi sau îl iau cu mine în pungă la serviciu și îl servesc cu o salată de crudități și cu niște couscous sau cu hrișcă. De data asta am copt puiul pe un sloi de ceapă și roșii tăiate felii, să vedeți voi ce bunătate, dar câtă zeamă în tigaie s-a format, că am zis că e păcat să nu scald niște spaghetti în ea...

Acest articol are peste 40 aprecieri, distribuiri și comentarii

Shakshuka (dejun tunisian)

Shakshuka (dejun tunisian)

Shakshuka este originară din Africa de Nord și este gătită tradițional în Tunisia, Liban, Algeria, Maroc, Egipt, dar este înrudită și cu unele feluri de mâncare din Turcia și Sudul Spaniei. Din sursele pe care le-am citit, unii spun că originea shakshukăi este Tunisia, alții zic că este Israel. De unde nu ar veni, este foarte gustoasă și simplă de pregătit. Cei mai mulți gătesc această rețetă la dejun.

Continue reading Shakshuka (dejun tunisian) at Dia's Kitсhen.

Acest articol are peste 32 aprecieri, distribuiri și comentarii