BlogOGO.MD Experiența blogging-ului moldovenesc

#reteteculegume

Tocană de vinete

Tocană de vinete

Buna iubitori de gătit,

Uite că toamna își intră în drepturi, iar cei care iubesc să încingă cuptorul/aragazul și să gătească gustoșenii deja o pot facem fiindcă e răcoare și bine. Rețeta de astăzi este una tare bună, fiindcă nu cunosc pe nimeni care să se dea la o parte de la o porție de tocană de vinete, făcută la ceaun. Am ales să călesc legumele în trei etape, separat, ca să le păstrez mai întregi și mai frumoase.

Continue reading Tocană de vinete at Dia's Kitсhen.

Acest articol are peste 49 aprecieri, distribuiri și comentarii

Vânătă coaptă în sos de roșii și cașcaval

Vânătă coaptă în sos de roșii și cașcaval

Buna pofticioși,

Vă scriu astăzi rețeta unei mâncări simple și foaaaaarte delicioase de vară, care poate fi folosită ca garnitură pe lângă cărniță de pui friptă pe grill sau pe lângă niște pește copt sau chiar poate fi servită cu cartofi copți sau fierți, îmbibați cu unt, usturoi și ierburi uscate aromate. Deci, este vorba despre renumita legumă de sezon – vânăta.

De data asta am ales să o scald în sos de roșii și cașcaval.

Continue reading Vânătă coaptă în sos de roșii și cașcaval at Dia's Kitсhen.

Acest articol are peste 136 aprecieri, distribuiri și comentarii

Morcov mini pe pat de piure cu sos fresh de verdețuri

Morcov mini pe pat de piure cu sos fresh de verdețuri

De când am exclus combinația cartofi-carne din alimentație, mă strădui să combin cartoful gătit sub diferite forme cu alte legume. Astfel, mi se primește o mâncare ușoară, delicioasă și care nu îmi face probleme procesului de digestie. Aseară am gătit la cină Morcov Mini pe pat de piure, cu un sos fresh de verdețuri. S-a primit o cină foarte plăcută la gust și interesantă ca aspect și culoare, dar cel mai important, se gătește foarte repede.

Continue reading Morcov mini pe pat de piure cu sos fresh de verdețuri at Dia's Kitсhen...

Acest articol are peste 27 aprecieri, distribuiri și comentarii