BlogOGO.MD Experiența blogging-ului moldovenesc

Posta Moldovei

Poșta Moldovei, oglinda zvizdețului moldav // Câte un „hamburgher” pentru „tătă Maldova” :-(

Vineri pe site-ul Poștei Moldovei apărea o știre cu titlul „Oficiu poștal de tip nou, disponibil acum și în Călărași”. Iat-o: Iată cum arată noul oficiu poștal: Frumos, nu? Din panouri „hamburgher” așa cum îi stă bine unei organizații care are buget de milioane și a cărori șefi au mașini mai scumpe ca cele ale […]
Acest articol are peste 59 aprecieri, distribuiri și comentarii

Dragă Poșta Moldovei, mi-i ciudă pe tine

posta-moldovei-md.jpg
Cum te simți când aștepți o comandă de pe Aliexpress? Nerăbdător desigur. Și aștepți chiar și 60 de zile. E ok să vină greu, că chinezii au de prelucrat milioane de trimiteri zilnic.

Dar cum te-ai simți dacă ai afla (de la expeditor) că trimiterea ta a ajuns în Moldova de o săptămână, dar Poșta Moldovei încă tot n-a procesat-o?

Ap iaca eu sunt acum în așa situație și spun sincer că pur și simplu mi-i ciudă, știind că bunul meu plătit, livrat cu drag de frații chinezi, prin intermediarii Singapore Post, stă undeva într-un depozit din Chișinău, la câțiva km de mine...
Acest articol are peste 24 aprecieri, distribuiri și comentarii

Serviciul Post Terminal devine cu plată din 1 mai 2018

post-terminal-md-devine%2Bcu%2Bplata-din-1-mai-2018.jpg
Anunțul pe www.pt.md
Pe site-ul servicului PostTerminal am descoperit mesajul că serviciul va deveni cu plată începând cu 1 mai 2018. Costul pentru ridicarea unei trimiteri de la PostTerminal va constitui 10 lei.

Este o veste oarecum așteptată. A fost o perioadă de popularizare în care serviciul a fost oferit gratuit. Mi se pare normal să achităm ceva pentru acest serviciu. Chiar e o sumă simbolică. Asta în cazul când nu aveți de primit 300 de comenzi.

comment.jpg
Comentariu de pe Youtube.
Fără supărare, da 300 de comenzi asta miroase a bișniță și dacă persoana nu a primit pachetele înseamnă că va primi vreo invitație la Serviciul Vamal :)


Acest articol are peste 28 aprecieri, distribuiri și comentarii

Foto // Accident teribil: Patru angajați ÎS Poșta Moldovei au decedat în urma unei coliziuni auto

Patru angajați ai Poșta Moldovei au decedat pe loc, după ce mașina VAZ în care se deplasau și care aparținea instituției, s-a tamponat violent cu un camion DAF. Șoferul camionului a suferit traumatizme ușoare, anunță Inspectoratul General al Poliției.
Acest articol are peste 9 aprecieri, distribuiri și comentarii

Uită de cozile de la poștă cu serviciul Post Terminal!

terminal.jpg
Pe an ce trece tot mai popular devine e-shoppingul. Mii de colete și trimiteri poștale sosesc zilnic în țară. Și pentru a le ridica, mii de oameni stau în cozi sufocante la oficiile poștale.

Pentru evitarea acestor cozi Poșta Moldovei a lansat serviciul Post Terminal. Deși serviciul este disponibil din 2015, eu l-am folosit abia în această vară și sunt foarte mulțumit, motiv pentru care ți-l recomand și îți descriu mai jos cum să îl folosești.
1. Accesezi www.pt.md și te înregistrezi cu adresa de email și numărul tău de telefon...
Acest articol are peste 0 aprecieri, distribuiri și comentarii

I like Poșta Moldovei.

stăzi, 28 februarie 2017, am avut un incident neplăcut cu o angajată a Î.S. „Poșta Moldovei”, care m-a enervat la culme. În jurul orei 11:50 am intrat în incita Oficiului Poștal MD-2008 din str. V. Lupu nr.31, sectorul Buiucani, pentru a achita niște facturi. Abia pășind pragul încăperii unde sunt deserviți clienții, că o doamnă, angajată a ÎS „Poșta Moldovei”, mi-a spus cu un ton agresiv și cu un puternic accent slav că „la noi masa”. Am verificat ora la telefon - „11:50”. Atunci i-am reproșat angajatei că conform orarului, pauza de masă a oficiului este între orele 12:00 - 13:00, și nicidecum 11:50...
Acest articol are peste 86 aprecieri, distribuiri și comentarii

Poșta Moldovei – cea mai poștă dintre poște

Toți cei care sunt peste hotarele țării vor da afirmativ din cap dacă îi întrebi a întârziat vreodată Poșta Moldovei. Știu că astăzi pe toți vă preocupă cei 50 și ceva de derbedei care au lipsit din Parlament, dar pe mine mă frământă anume această instituție foarte disfuncțională  de stat. De când sunt în America, […]
Acest articol are peste 10 aprecieri, distribuiri și comentarii