BlogOGO.MD Experiența blogging-ului moldovenesc

Peste

Macrou copt pe pat de cartofi noi aromați

Macrou copt pe pat de cartofi noi aromați

Încă o postare pentru iubitorii de macrou, fiindcă am observat că mai multă lume îl evită din cauza mirosului. Pe mine nu mă deranjează, dimpotrivă, îmi place mult gustul lui gătit la abur sau copt, atunci când îl condimentez doar cu ulei de măsline și suc de lâmâie. Nu prea adaug sare atunci când îl gătesc, fiindcă carnea macroului de la sine este mai sărată decât la alte tipuri de pești. După ce am gătit și postat aici pe blog Hering dezosat și copt pe pat de cartofi (Vezi rețeta), am decis să fac la fel și cu macroul...

Acest articol are peste 0 aprecieri, distribuiri și comentarii

Crap copt, fraged și delicios

Crap copt, fraged și delicios

Buna dragii mei,

Perioadele de vacanță sunt foarte plăcute, fiindcă odihna trebuie să facă parte din viața noastră, la fel ca și munca. După mai mult de o săptămână de absență, am revenit cu forțe noi, mintea liniștită și relaxată pentru a începe din nou ritmul meu de fiecare zi. Vreau să vă zic că îmi era foarte dor să scriu acest articol și să împărtășesc cu voi următoarea rețetă.

Este vorba despre pește copt la cuptor.

Continue reading Crap copt, fraged și delicios at Dia's Kitсhen.

Acest articol are peste 34 aprecieri, distribuiri și comentarii

Macrou pe tigaie, cu legume sotate

Macrou pe tigaie, cu legume sotate

Prefer mereu să am la cină ceva ușor, iar macroul cu legume este o alegere foarte bună pentru mine. Pur și simplu îl ador. E un pește care nu are multe oase, cu un gust bun, sărățel. De multe ori îl fac la abur, sau îl călesc pe tigaia grill. De data asta, înainte de al pune pe tigaie, l-am marinat puțin cu ierburi aromate, usturoi și lămâie ca să iasă și mai bun.

Continue reading Macrou pe tigaie, cu legume sotate at Dia's Kitсhen.

Acest articol are peste 32 aprecieri, distribuiri și comentarii

Hering copt pe pat de cartofi

De multe ori lumea mă întreabă de unde mă inspir, atunci când prepar o rețetă. Eu mă inspir de peste tot, începând cu emisiuni culinare, cărți, prieteni și terminând cu ingredientele pe care le am în frigider. De exemplu ieri, după ce ninsoarea și viscolul supărător de afară “m-a fugărit” acasă la propriu, am deschis… Read More Hering copt pe pat de cartofi
Acest articol are peste 21 aprecieri, distribuiri și comentarii

What about Sushi? My first time making sushi. (video)

Salutare!! Ce vă vine în minte atunci când auziți Sushi? Pe mine mă duce cu gândul la Tokyo, la Tokyo Sushi! Recent am fost provocată de Tokyo Sushi, care m-au contactat și mi-au propus să pregătim ceva delicios împreună, desigur am acceptat provocarea, pentru că niciodată în viață nu am făcut Sushi și mi s-a părut […]

The post What about Sushi? My first time making sushi. (video) appeared first on Fashion.Lifestyle.Travel.Healthy Life.

Acest articol are peste 22 aprecieri, distribuiri și comentarii

Ruladă cu ton în fâşie de orez

Nu sunt bucătar profesionist, dar îmi place să gătesc, să improvizez şi să “pictez” la bucătărie. Poate pentru cineva această reţetă este una ieşită din comun, pentru cineva – mai puţin apetisantă, dar pentru mine rulada cu ton în fâşii...
Acest articol are peste 64 aprecieri, distribuiri și comentarii