Paste cu fructe de mare în sos de smântână și parmezan

Buna amicii mei pofticioși,

E timpul pentru o nouă rețetă marca Dia’s Kitchen, niște paste scăldate în sos de smântână și parmezan, combinate cu fructe de mare și presărate cu ierburi aromate provence. Cine adoră pastele, le vor aprecia la sigur, fiindcă se primesc savuroase și bune. Rețeta dată se face foarte repede și merită să fie încercată cu siguranță!

Ingrediente:

  • 250 gr paste
  • 200 gr mix fructe de mare în ulei
  • 2 căței de usturoi
  • 1 roșie
  • 2-3 linguri ulei de măsline
  • 3-4 linguri cu smântână
  • 50 gr parmezan sau cașcaval tare
  • 1 crenguță de rozmarin
  • ierburi uscate aromate
  • sare și piper după gust
  1. Pune la fiert pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj...
Acest articol are peste 24 aprecieri, distribuiri și comentarii