BlogOGO.MD Experiența blogging-ului moldovenesc

National Geographic

Aplică la National Geographic Photo Camp (deadline 15 martie)

Internews in Moldova invită tineri activi din toată țara să se înscrie în cadrul unei tabere fotografice, organizate în parteneriat cu National Geographic Society. Este vorba de un program de instruire în fotografie și educație mediatică prin imagini, ce oferă participanților posibilitatea de a experimenta diverse tehnici de creare a istoriilor vizuale, dezvoltând astfel un spirit […]

The post Aplică la National Geographic Photo Camp (deadline 15 martie) appeared first on Orheianca.eu.

Acest articol are peste 50 aprecieri, distribuiri și comentarii

Ghidurile National Geographic.

Zilele acestea am fost să-mi procur niște cărți de la Biblioteca Adevărul, cu 10 lei (doar 50 euro cenți) fiecare. M-am pornit după „Procesul” de Kafka,  „Gestapo” de Sven Hassel și „Nunta lui Figaro” de Pierre Beaumarchais, însă mi-am luat și alte 6 cărți – din colecția National Geographic Traveler. *** Cred că din cauza copertei, prima care mi-a apărut … More Ghidurile National Geographic.
Acest articol are peste 2 aprecieri, distribuiri și comentarii

Cum ar arăta Terra dacă toți ghețarii s-ar topi.

Gheaţa nu a mai lipsit de pe planeta noastră din Eocen, de acum 34 milioane de ani. Dacă o astfel de perioadă s-ar repeta, nivelul mării ar creşte cu 65 de metri, ţărmurile s-ar schimba şi o bună parte a lumii aşa cum o ştim acum ar fi sub apă. National Geographic a realizat o serie de hărţi ale lumii inundate.
Acest articol are peste 18 aprecieri, distribuiri și comentarii