BlogOGO.MD Experiența blogging-ului moldovenesc

#macrou

Macrou pe tigaie, cu legume sotate

Macrou pe tigaie, cu legume sotate

Prefer mereu să am la cină ceva ușor, iar macroul cu legume este o alegere foarte bună pentru mine. Pur și simplu îl ador. E un pește care nu are multe oase, cu un gust bun, sărățel. De multe ori îl fac la abur, sau îl călesc pe tigaia grill. De data asta, înainte de al pune pe tigaie, l-am marinat puțin cu ierburi aromate, usturoi și lămâie ca să iasă și mai bun.

Continue reading Macrou pe tigaie, cu legume sotate at Dia's Kitсhen.

Acest articol are peste 31 aprecieri, distribuiri și comentarii

Macrou marinat acasă

Macrou marinat acasă

Promovez aici pe blog gătitul acasă, fiindcă îmi dau foarte bine seama de diferența dintre mâncarea gătită acasă, din ingrediente bine alese și cea gătită prin oraș. Nu am nimic contra restaurantelor bune, care cu adevărat țin la clientelă și au grijă ca meniul să fie unul mai sănătos și delicios. Însă sunt contra mâncării care se vinde la tot colțul, dar mai ales la mâncarea care se vinde prin super-marketuri. Nici semi-fabricatele, fast-food-urile nu le accept, așa că vă sfătui și pe voi, fiți atenți la ce mâncați, fiindcă de asta depinde starea voastră generală de bine și mult-prețioasa sănătate...

Acest articol are peste 58 aprecieri, distribuiri și comentarii

Macrou copt pe dovleac, un gust delicat

Buna prieteni, Eu iarăși am experimentat cu dovleacul, de data asta am vrut să încerc cum este la gust în mâncăruri sărate, fiindcă în dulci nu prea mă atrage, doar poate în plăcinte, dar în rest, copt cu miere sau fiert, mă cam “strâmb” )) Totuși înțelegând ce minune de legumă este, mereu mă strădui… Read More Macrou copt pe dovleac, un gust delicat
Acest articol are peste 43 aprecieri, distribuiri și comentarii