BlogOGO.MD Experiența blogging-ului moldovenesc

Dia's Caffe

Chec cu portocale în glazură de ciocolată

Chec cu portocale în glazură de ciocolată

Buna prieteni,

Am avut o deosebită plăcere să gătesc acest minunat și delicios chec în parteneriat cu Dr. Oetker. Combinația portocală, scorțișoară și ciocolată caracterizează pe deplin sărbătorile care se apropie cu pași rapizi. Încercați-l neapărat fiindcă sunt sigură că o să vă placă!

Am ales să pun deasupra checului o glazură de ciocolată pregătită din Cacao neagră Dr. Oetker. După cum am spus și în LIVE-ul de pe Facebook, folosesc demultișor anume această cacao pentru a glazura prăjiturile, tortele și alte gustoșenii...

Acest articol are peste 129 aprecieri, distribuiri și comentarii

Bologna, capitala culinară a Italiei

Bologna, capitala culinară a Italiei

Se spune că dacă îți dorești ceva foarte mult și cu adevărat, neapărat obții. Iar dacă crezi și îți repeți asta de câtevaișpe ori)), chiar se realizează … eu de mulți ani îmi tot spun că: “uite anul ăsta ajung în Italia”!
Vedeți că funcționează??

Am aterizat în aeroportul din orașul Bologna, într-o zi de octombrie ploioasă anul ăsta…dar pe mine ploaia nu mă sperie, fiindcă o iubesc!

Continue reading Bologna, capitala culinară a Italiei at Dia's Kitсhen.

Acest articol are peste 15 aprecieri, distribuiri și comentarii

Cheesecake cu jeleu de lămâie

Cheesecake cu jeleu de lămâie

O zi de Duminică vă poate aduce un pic de plăcere în plus la cafea, dacă a-ți gătit de cu sâmbătă acest desert delicios și cremos. Este vorba despre un cheesecake dulce și aromat, cu jeleu de lămâie. Mie mi-a plăcut foarte mult și îl recomand la toate gospodinele îndrăgostite de gustul fresh și delicios pe care îl lasă lămâia în copturi, dulciuri sau diferite prăjituri.

Acest cheesecake se face foarte ușor, mai ales că am folosit deasupra un jeleu de lămâie de la Dr.

Continue reading Cheesecake cu jeleu de lămâie at Dia's Kitсhen...

Acest articol are peste 83 aprecieri, distribuiri și comentarii

HRISTOS A ÎNVIAT!

HRISTOS A ÎNVIAT!

Lumină! Speranță! Bucurie!
HRISTOS A ÎNVIAT! 
Lumina vine de sus, speranța vine din inimi, bucuria vine din suflet!

Păstrați astăzi căldura luminii și speranța învierii în inimile voastre!
Pace și liniște tuturor!

Sărbătoare frumoasă!
Cu drag, Diana /Dia’s Kitchen

Continue reading HRISTOS A ÎNVIAT! at Dia's Kitсhen.

Acest articol are peste 0 aprecieri, distribuiri și comentarii

La mulți ani Dia’s Kitchen!!!

Salut prieteni, Astăzi se fac doi ani de când am început proiectul meu de suflet, blogul meu culinar www.diaskitchen.com! Pe 1 Aprilie 2016 când am postat primul articol, nu am crezut că voi ajunge să fac doi ani de blogging. Însă oamenii dragi de alături, care m-au susținut și continuă să o facă, m-au încurajat… Read More La mulți ani Dia’s Kitchen!!!
Acest articol are peste 62 aprecieri, distribuiri și comentarii

Panettone gătit acasă (Cozonacul de Paște)

Ce poate fi mai frumos în perioada sărbătorilor, decît parfumul dulce şi aromat al unui cozonac, copt acasă cu propriile mâini!? În parteneriat cu Moş Zaharia, am pregătit cei mai delicioși cozonaci de Paște – Panettone! Fără adaosuri, fără coloranți, fără compuși chimici de păstrare, 100% homemade! Eu ador această rețetă, pe care o fac deja… Read More Panettone gătit acasă (Cozonacul de Paște)
Acest articol are peste 289 aprecieri, distribuiri și comentarii

Chiar dacă afară e ger, soarele de astăzi ne spune multe…

Primăvara este anotimpul meu, fiindcă anume în această perioadă am ales să mă nasc  De aceea, vreau să îmi împart cu voi bucuria și să vă doresc la toți o primăvară frumoasă, cu zâmbete, cu bucurie, cu mult soare, cu mult succes, cu multe realizari, cu mult verde!!! În această perioadă magică, totul curând va porni… Read More Chiar dacă afară e ger, soarele de astăzi ne spune multe…
Acest articol are peste 0 aprecieri, distribuiri și comentarii