BlogOGO.MD Experiența blogging-ului moldovenesc

Deserturi

TOP 4 deserturi Dia’s Kitchen pentru Valentine’s Day și pentru Dragobete

TOP 4 deserturi Dia’s Kitchen pentru Valentine’s Day și pentru Dragobete

Buna prieteni,

Întâi de toate vă felicit cu Ajunul Valentine’s Day și cu apropierea Dragobetelor! E mijloc de februarie, iar până la 1 martie, o ținem numai pe sărbătoritul dragostei. Îmi plac aceste sărbători pentru spiritul pe care îl creează în jurul lor, cu toate că Măria Sa – Dragostea, ar trebui manifestată în fiecare zi. Și fiindcă ea chiar merită, de ce să nu aibă și Dragostea sărbătoarea ei?

Continue reading TOP 4 deserturi Dia’s Kitchen pentru Valentine’s Day și pentru Dragobete at Dia's Kitchen.

Acest articol are peste 0 aprecieri, distribuiri și comentarii

Brioșe pufoase cu vișine

Brioșe pufoase cu vișine

Brioșe cu vișine – pufoase, vanilate și umede în interior. Fragede, așa cum le iubesc eu. Mi-am propus să inventez cât mai multe rețete de brioșe în acest an, dar hai să vă arăt ce mi s-a primit aseară. Am rămas surprinși plăcut de rezultat! Am servit brioșele cu înghețată și magiun de pomușoare, însă la dorință pot fi servite ca atare sau presărate cu zahăr pudră deasupra.

Continue reading Brioșe pufoase cu vișine at Dia's Kitсhen.

Acest articol are peste 305 aprecieri, distribuiri și comentarii

Panna cotta cu jeleu de portocale

Panna cotta cu jeleu de portocale

Panna Cotta este un desert italian, fin și cremos preparat din smântână dulce, nefermentată, aromatizată cu diferite arome la alegere. Se traduce din italiană ca “smântână coaptă” și se gătește foarte ușor. Dacă alegeți să aromatizați panna cotta cu vanilie, ideal ar fi să folosiți o păstaie de vanilie, însă dacă nu o aveți la moment, vă recomand esența de vanilie de la Dr. Oetker. Și fiindcă iubesc citricile, pe lângă vanilie am ales să aromatizez panna cotta cu portocala.

Continue reading Panna cotta cu jeleu de portocale at Dia's Kitсhen...

Acest articol are peste 49 aprecieri, distribuiri și comentarii

Jeleu Curcubeu

Jeleu Curcubeu

Vara a trecut iar curcubeul poate rămâne cu noi întruchipat într-un desert vesel și colorat de jeleu și pe perioada rece a anului.

Vă spun din start că necesită un pic de timp prepararea lui, fiindcă aceste straturi colorate de jeleu se toarnă separat, după ce se întărește fiecare strat în parte. Noroc că jeleurile Dr. Oetker își fac foarte bine treaba și în maxim 20 minute, stratul turnat se întărește destul de bine.

Continue reading Jeleu Curcubeu at Dia's Kitсhen.

Acest articol are peste 40 aprecieri, distribuiri și comentarii

Hai să vedem cine e „Mai Dulce”

Ce faceţi pe 21 mai? Haideţi la cel mai dulce eveniment din ţară, să vedem cine e Mai Dulce  ???? . Zeci de patiseri amatori, mici producători, producători de fructe, artizani, artiști, mici și mari, se adună sub umbrela Celui Mai Dulce Festival din Estul Europei. Ajuns la a 5-ea ediție, Festivalul Mai Dulce îți invită […]

The post Hai să vedem cine e „Mai Dulce” appeared first on Orheianca.eu.

Acest articol are peste 14 aprecieri, distribuiri și comentarii

Cu ce desert cucerești o femeie… creativă?

Dorești să cucerești o femeie creativă? Un prim pas ar fi să-i faci o invitație într-un local unde se pregătesc bine deserturile, se face artă în farfurie și lipsa de aglomerație îți asigură intimitate. Ce deserturi preferă femeile creative? Vezi … Continuarea
Acest articol are peste 2 aprecieri, distribuiri și comentarii