BlogOGO.MD Experiența blogging-ului moldovenesc

Alexandru Plăcintă

Caricaturi // Personalități din spațiul Românesc prin prisma operelor Ungheneanul Alexandru Plăcintă

Stimați cititori, Vă prezint o serie de personalități din spațiul Românesc, redate cu multă măestrie de talentatul caricaturist din Ungheni - Alexandru Plăcintă. Mai multe informații puteți găsi pe Caricaturi.md Recomand să vizualizați (Caricatură) Dedicație specială pentru Igor Dodon! și Caricatură: Ilan Shor -„sfîntul” Orheiului. Impresiile și părerile, rog să le formulați în comentarii.
Acest articol are peste 13 aprecieri, distribuiri și comentarii

(Caricatură) Dedicație specială pentru Igor Dodon!

Amintim că „Președintele Igor Dodon” a menționat că „24 august – o dată semnificativă în istoria Moldovei. Această zi simbolizează eliberarea (în viziunea istoriografiei ruse / sovietice) ţării noastre de sub ocupaţia fascistă". P.S. Nu mor caii când vor câinii ori Sângele apă nu se face!
Acest articol are peste 18 aprecieri, distribuiri și comentarii

Caricatură: Ilan Shor – „sfîntul” Orheiului.

În contextul ultimelor evenimente (geo)politice din Republica Moldova, Marele Caricaturist din municipiul Ungheni, dl Alexandru Plăcintă, a redat, conform propriei viziuni, imaginea „celui mai iubit” din Orheieni - Ilan Shor, primarul municipiului Orhei.
Acest articol are peste 61 aprecieri, distribuiri și comentarii

Ana Onică: ”Sper ca oamenii să desprindă mesajul din creațiile mele”

Creaţia ei este o tribună de la care spune ce simte şi vede. Scrie cu pasiune, cu dăruire totală de sine. Este realistă, dar având spiritul observaţiei exagerat de bine dezvoltat precum spune chiar ea, – îi este mai uşor … Continuarea
Acest articol are peste 1140 aprecieri, distribuiri și comentarii

Mihai Doloton, frământat de morminte

”Vara în suflet, sufocat și zbârcit/ Lepădat de viață și eu am murit./ Cine mai crede într-o trăire/ Când totul e trist și plin de mâhnire?” Moartea – este un subiect sumbru, dar din păcate, inevitabil. Mai devreme sau mai … Continuarea
Acest articol are peste 173 aprecieri, distribuiri și comentarii