BlogOGO.MD Experiența blogging-ului moldovenesc
curara.ru
blogs sometimes

Știri ironice: Șoareci, implanturi periculoase și soluții pentru „bărbăție”


Design%2Bf%25C4%2583r%25C4%2583%2Btitlu%2B%25286%2529.png

În această ediție a știrilor ironice veți afla cum se relaxează șoarecii în Virginia, ce avertismente se vor pune pe implanturile de sâni și ce îmbunătățește de 5 ori erecția.

???? Savanții de la Universitatea din Richmond, Virginia au stabilit că antrenarea șoarecilor pentru a conduce mici automobile îi relaxează. Tot mai mult vreau să devin un savant în Richmond, Virginia.


???? FDA-ul american cere ca implanturile pentru sâni să aibă avertismente de tipul celor pentru țigări. Sau eu ceva nu înțeleg, sau implanturile deja se vând prin supermarkete...
Acest articol are peste 0 aprecieri, distribuiri și comentarii

Știri ironice: tot mai mulți bostani, tot mai puțini creștini

stiri%2Bironice.png

În această ediție a știrilor ironice, veți afla câți bostani vor folosi britanicii de Halloween, unde au apărut 5 insule noi, câți creștini au mai rămas în SUA și ce nu veți mai vedea pe produsele Always.

???? Se estimează că britanicii vor „cheltui” 18 tone de bostani pentru acest Halloween. Da, da, vine Halloween-ul!

???? Vice-admiralul rus Alexei Moiseev a declarat că topirea ghețarilor a descoperit 5 insule noi în Arctica. Cum le-ai numi tu?

???? Roscosmos-ul a declarat că va modifica o rachetă de tip Soyuz pentru a duce turiști în spațiu...
Acest articol are peste 0 aprecieri, distribuiri și comentarii

Știri ironice: Puiul de koala, celulele de creier uman și filmele „mizerabile” Marvel

koala2.jpg


În această ediție a știrilor ironice veți afla cum a fost salvat un pui de koala de la moarte, ce fac savanții cu celulele de creier uman create în laborator, cum a fost spart rosariul smart al Vaticanului și de ce Francis Ford Coppola consideră filmele Marvel mizerabile.

???? Un pui de koala a căzut împreună cu mama de pe un copac. Din păcate, mama nu a supraviețuit, dar angajații Werribee Zoo l-au putut salva pe micuț cu ajutorul unui ghips minuscul. Niște informație pozitivă de la o luni!

???? Recent, savanții s-ar putea să fi trecut o linie etică serioasă, crescînd în laborator, celule de creier uman și transplantîndu-le animalelor...
Acest articol are peste 0 aprecieri, distribuiri și comentarii

Recomandările săptămânii: 7 aplicații pentru călătorii, fotografie și organizare


photo-1515378960530-7c0da6231fb1.jpg

Cum aflați mai multe curiozități în timp real, scoateți pixelarea din poze, vă planificați mai ușor călătoriile și viața? 7 aplicații de nota 10!

  1. Wikiscope - o aplicație care îți recomandă articole de pe Wikipedia în baza locației tale. Ea folosește realitatea augumentată, trebuie doar să îndrepți camera spre locație, dar și o hartă 2D. Aplicația este disponibilă doar pentru iOS.
    ZZZZZZ
  2. Upscale Pics - o aplicație de browser care îmbunătățește calitatea fotografiilor și reduce pixelarea lor folosind inteligența artificială...
Acest articol are peste 0 aprecieri, distribuiri și comentarii

Știri ironice: Device-ul Vaticanului, datoria Yahoo, gena somnului și tăcerea femeilor

191015090207-18-national-wildlife-photographer-of-the-year-2019.jpg

În această ediție a știrilor ironice, aflați ce device a lansat Vaticanul, câți bani ți-ar putea fi dator Yahoo, ce genă este responsabilă de durata somnului și ce pățesc femeile care se abțin să se exprime!

✝ Vaticanul a lansat un rozariu smart, care se conectează cu telefonul tău mobil, îți propune rugăciuni speciale și numără cât timp te rogi. La doar 99 de euro, sunt sigur că Apple va lansa ceva mai scump degrabă.

✝ Dacă ai un account Yahoo care a fost activ între 2012-2016, compania ar putea să-ți fie datoare cu bani (minim 100$), așa că înregistrează-te pe https://yahoodatabreachsettlement...
Acest articol are peste 0 aprecieri, distribuiri și comentarii

Știri ironice: RoboCop, bere în hârtie, Apple și Prințul Harry


%25C8%2599tiriironice%2B11-10.png

În această ediție a știrilor ironice veți afla ce face RoboCop, cum vor să ne ajute prințul Harry și Ed Sheeran, cine va dezvolta automobile zburătoare și bere în „sticle de hârtie”.

???? În California a fost lansat primul RoboCop, îl vedeți în video. O doamnă care avea nevoie de ajutor s-a apropiat de el și a apăsat pe butonul de urgență, iar robotul i-a zis să se dea într-o parte. Se pare că și polițiștii care costă $60-70K, sunt la fel de eficienți.

???? Johnson & Johnson trebuie să achite $8 mlrd pentru că acestuia i-au crescut sânii ca efect advers de la un preparat de-al lor...
Acest articol are peste 0 aprecieri, distribuiri și comentarii

Știri ironice: Zizou, mai mulți câini și ciuperci, mai puțin pește și fosfor


3cs5f3.jpg


În această ediție a știrilor ironice, aflați unde mai sunt zombies, cum te ajută câinii și ciupercile și de ce rămânem fără pește și fosfor.

???? Dacă ai un câine, riscul de a muri prematur ți se reduce cu 24%, cel puțin așa zice un studiu al savanților Universității din Indianapolis. Eu cred că dacă ai un chihuahua, riscul crește echivalent din cauza stresului))


???? Resursele de pește ale Oceanului Mondial se vor reduce cu 24.1% până la sfârșitul secolului, dacă nu se schimbă practicile de pescuit și poluare...
Acest articol are peste 0 aprecieri, distribuiri și comentarii

Știri ironice: Barbie judecătoarea, Instagram-ul pentru stalkeri, 20 de sateliți și mult vin!

Stiriironice%2Bcover%2B1.png

În această ediție veți afla ce profesie nouă are Barbie, câte „luni” noi are Saturn, ce va ascunde Instagram-ul și ce format nou are whiskey-ul Glenlivet!


????‍⚖️ O nouă Barbie a fost lansată - „Barbie judecătoarea” - și au trecut doar 18 ani de la filmul „Legally blonde”


????‍⚖️ Instagram-ul scoate opțiunea de a vedea ce like-uri oferă prietenii tăi. Acum soții și soțiile geloase vor trebui să facă mai mult efort pentru a-și verifica partenerii.


????‍⚖️  Astronomii au descoperit 20 sateliți noi în jurul Saturnului, fiecare de 3-4 km în diametru, așa că știrea nu e cea mai deosebită, în schimb poți participala un concurs pentru a le numi...
Acest articol are peste 0 aprecieri, distribuiri și comentarii

Știri ironice: Măști și cărți interzise, Marvel nu e cinema și bărbații care fac mai mult sex

???? Autoritățile din Hong-Kong au impus restricții la utilizarea măștilor din cauza protestelor care durează deja de mai mult de 4 luni de zile. Poate ar trebui să rezolvi cauza protestelor și nu să îi urmărești mai eficient pe cei care protestează?
???? Martin Scorsese nu consideră că Marvel face cinema, în cel mai bun caz, potrivit regizorului aceste filme pot fi considerate parcuri tematice ca Disneyland.
????Bstroy, o marcă de haine din SUA, a lansat o linie de hoodies inspirată de ucigașii în serie din școli, cu găuri de la gloanțe…
...
Acest articol are peste 0 aprecieri, distribuiri și comentarii

Știri ironice: Clarkson vs Thunberg, viața pe Marte și iarbă pentru autism

Stiriironice%2Bcover.png

În această ediție a știrilor ironice, veți afla când vom găsi viață pe Marte, cum era folosit Stonehenge-ul spaniol și ce mesaj i-a adresat Jeremy Clarkson Gretei Thunberg.


???? Dr. Jim Green, șeful NASA, zice că vom găsi viață pe Marte în următorii 2 ani. În același timp, nu e clar ce vom face cu informația asta și dacă viața este transferabilă de pe o planetă pe alta. Oricum, e mai mult decât clar că nu suntem singuri în Univers.


???? În Spania de Vest, din cauza secetei, pentru prima dată în 50 de ani, apa s-a retras făcând accesibil Stonehenge-ul spaniol...
Acest articol are peste 0 aprecieri, distribuiri și comentarii

Știri ironice: Semnul interzis în SUA, femeile transgender la Olimpiadă și like-urile tale pe Facebook

Stiriironice%2B1.png

În acestă ediție a știrilor ironice aflați că femeile transgender vor concura la egal la Jocurile Olimpice, care semn a fost declarat rasist, în ce investește Venezuela și ce se întâmplă cu like-urile tale de pe Facebook 

???? Comitetul Olimpic Internațional nu va face mai stricte regulile pentru femeile transgender la Jocurile Olimpice de la Tokyo (2020). În același timp, în Noua Zeelandă, a fost publicat un studiu care relevă „injustiția intolerabilă” a unor competiții dintre femei și femeile transgender care au o serie de avantaje masculine cum ar fi articulațiile, volumul de sânge maxim pompat de inimă sau volumul maxim de oxigen reținut în pofida terapiei hormonale...
Acest articol are peste 0 aprecieri, distribuiri și comentarii

Știri ironice: Vocea lui Samuel L. Jackson, dracii lui Jirinovski, noul iPhone 4* și biberoanele de lut

Stiriironice.png

În această ediție a Știrilor Ironice veți afla cum vă poate insulta Samuel L. Jackson mai nou, ce au pățit dracii lui Jirinovski, cum va arăta următorul iPhone și cine bea lapte din biberoane de lut!


???? Un T-Rex ar fi putut mușca o mașină. Un studiu publicat în revista „The Anatomical Record” arată că oasele dinosaurului erau suficient de tari pentru acest fapt. Câteodată, în trafic, ai vreai să fii un T-Rex.


????  Oamenii preistorici deja aveau biberoane și le făceau din lut. Cred că atunci copiii trebuiau să fie tare puternici ca să le scuipe...
Acest articol are peste 0 aprecieri, distribuiri și comentarii

Știri ironice: Morsa militarizată, Mahmureala legală și Trumpel și Grettel

%25C8%2599tiriironice%2B25-9.png


⚓ În Marea Arctică, o morsă a atacat și a scufundat o navă militară rusească pentru a-și proteja puii. Se pare că marinarii ruși nu știau codul morsei…


⚓ Trump riscă o procedură de impeachment din cauza unei discuții cu Zelensky. După Jocker, Harley Quinn și IT, se pare că, într-adevăr, a venit era ????


⚓ Greta Thunberg și-a schimbat bio în Twitter, citându-l pe Trump. Acum ea este “o fetiță fericită cu un viitor minunat și excelent în față”.


⚓ Frank Liu, un fotograf profesionist, a descoperit o zebră cu buline, în loc de dungi în Congo...
Acest articol are peste 0 aprecieri, distribuiri și comentarii

Știri ironice: #24/9

%25C8%2599tiriironice.png


???? O doamnă din Israel a ajuns în spital după ce a încurcat wasabi cu avocado din cauza unei disfuncții cardiace. Ce să vă zic, dacă încurci carnea de vită cu cea de porc nu pățești așa.

???? O femeie care s-a născut cu 2 vaginuri a dat naștere la patru copii. Dacă facem un pic de matematică, în 64 de generații, astfel de femei pot cuceri planeta!

???? Un continent ascuns a fost găsit sub Europa. El se numește Adria Majoră. Istoria lui este destul de interesantă, este de mărimea Groenlandei, s-a rupt de la Africa de Nord și este „ascuns” sub Europa de Sud...
Acest articol are peste 0 aprecieri, distribuiri și comentarii

Știri ironice: Septembrie

Design%2Bf%25C4%2583r%25C4%2583%2Btitlu%2B%25281%2529.png


???? Hao Li, un creator de video-uri deep fake, afirmă că în 6 luni vom avea tehnologii de creare a unor video-uri false pe care nu le vom putea distinge de cele adevărate.

???? Dacă ai folosit vreodată Sun Pro Beauty Camera and Funny Sweet Beauty Selfie Camera, schimbă-ți toate parolele, ele colectau date personale. Aplicațiile deja au dispărut de pe Google Play.

???? Compania britanică de transport avia „Thomas Cook” a falimentat, lăsând cca 150.000 de pasageri cu buza umflată în toate colțurile lumii. Dacă mai aveți nevoie de motive pentru a vă lua asigurare când plecați în vacanță, vedeți povestea asta...
Acest articol are peste 0 aprecieri, distribuiri și comentarii

Știri ironice #35

Copie%2Ba%2BF%25C4%2583r%25C4%2583%2Btitlu.pngMAKE PLUTO A PLANET AGAIN!

Rubrică săptămânală cu cele mai ironice știri pe care le găsiți pe net!


???? Jim Bridenstine, administratorul NASA, a cerut oficial ca Pluto să revină în categoria de planete. De aproape un deceniu (dacă nu știați), Pluto nu este considerată a fi „planetă pitic”

???? Un studiu realizat de UNIVIA arată că persoanele care masturbează ???? regulat sunt mai predispuși să devină manageri. Deci, data viitoare când rămâi singur/ă, să știi că mai și contribui la creșterea în carieră.

???? Scientific American afirmă că incendiile???? din pădurile amazoniene sunt oribile, dar nu afectează grav resursele de oxigen ale planetei...
Acest articol are peste 0 aprecieri, distribuiri și comentarii

21 știri ironice de pe instagram (și nu numai)

Design%2Bf%25C4%2583r%25C4%2583%2Btitlu.png

Mai nou, am o rubrică dedicată știrilor ironice pe Instagram. Mai multă lume nu le crede sau îmi cere link-uri pentru ele, așa că am hotărât să le pun și aici, cu niște modificări. Enjoy!

???? În SUA, emoticoanele tot mai des apar în cazuri judiciare și asta face viața judecătorilor mai complicată. Poate fi ???? o amenințare? Iar o ???? de la angajator un semnal de hărțuire sexuală? Cred că degrabă va fi nevoie de traducători specializați!
???? Snowball, un cacadu ???? dansator a învățat să coreografieze propriile mișcări și a devenit o senzație internațională...
Acest articol are peste 0 aprecieri, distribuiri și comentarii